Vélemények

Kedves Mónika, Paolo és Mathilde, még egyszer köszönjük az élményt 🙂 Nagyon sok helyen jártunk már, de ilyen fantasztikus vendéglátást még sehol nem tapasztaltunk, a reggelit és a vacsit még most is emlegetjük, a ház és a kert pedig meseszép. Pimpa, Rosita és a kecskék már hiányoznak a fiúknak 🙂

Herskovits Andrea

Vigyázat, „honvágyat” okozhat! Elmondhatatlan. Mesés, emberi, természetes. Köszönöm, köszönjük, Mónika, Paolo, Mathilde!

Kovács Andrea

Második alkalommal volt szerencsénk pihenni Mónikánál és Paolonál.Hasonló vendéglátásban még sosem volt részünk barangolásaink során.A környezet csodálatos,tiszta,ízléses és folyamatosan szépítgetés alatt.Mónika „romlásba dönt” a főztjével 🙂, szenzációs étkekkel kápráztatott el bennünket.A kültéri kemencében sült pizzák örök nyomot hagytak az ízlelőbimbóinkon,nem beszélve a spárgás lasange-ről,tésztáról és az isteni szilvalekváros pitéről.Gratulálunk és köszönjük.

Földi Anikó

Csodaszép környezet,Mónika és Paolo nagyon kedves emberek,nagyon jól éreztük magunkat. A környéken nincs olyan, ahol finomabbat ettünk az ő három fogásos ajándék vacsorájuknál. 😀 Ajánlom mindenkinek!

Hajgató Judit

Mónika és Paoló által létrehozott paradicsom….!Minden képzeletünket felülmúlta!!!!
Kedvesek ,aranyosak, barátságosak!!A vendéglátás igazi mesterei!A környezet a hangulat,mai rohanó világunkban ,olyan mint egy oázis!Egy pár napot töltöttünk el férjemmel Náluk,de ez a pár nap akkora erőt energiát adott,hogy kivánom sokan éljék át az Ő vendégszeretetük által nyújtott élményt!
Köszönjük szépen e csodás pár napot,további munkájukhoz erőt kitartást,és sok sok vendéget kivánunk!

Még visszatérünk!

Ildikó & Béla

Gyönyörű szép,nyugodt csodás hely. Minden tökéletes. Fantasztikusan éreztük magunkat. Biztosan ellátogatunk még. Csak ajánlani tudom.

Tóth Szilvia

Az ízlésesen felújított, stílbútorokkal berendezett, maximálisan felszerelt, patyolat-tiszta ház remek szálláshelyet biztosít. A tulajdonos olasz-magyar házaspár mindent megtesz a vendégek kényelméért. A választható reggeli a legjobb volt, amit eddig bárhol kaptunk ( a tulajdonos által sütött házi kalács és sütemények, házi kecskesajt, olasz sajtok és felvágottak, házi lekvárok és még sorolhatnám). A bekészített kiváló pezsgő, gyümölcs és egyéb apróságok kellemes meglepetésként értek. Máskor is visszatérünk ide, a szálláshelyet mindenkinek csak ajánlani tudom!

Velebny Zsolt

Mindenkinek csak ajánlani tudom, szuper jó hely, minden igényt kielégítő! A család pedig vendéglátásból csillagos 5!!!

Radvánszky Rozália

Ingyenes szolgáltatások

Zárt Parkoló
Medence használat
Napozó terasz
Kerti pihenők
Többnyelvű könyvtár